Show simple item record

dc.contributor.authorRío, Julieta
dc.contributor.authorBoarelli, Paola
dc.contributor.authorRosas, María Emilia
dc.contributor.authorSavinkova, Elena
dc.contributor.authorMezzatesta, Pablo
dc.date.accessioned2024-05-27T18:51:38Z
dc.date.available2024-05-27T18:51:38Z
dc.date.issued2023-10
dc.identifier.urihttps://repositorio.umaza.edu.ar/handle/00261/3352
dc.language.isospaen_US
dc.publisherEditorial UMazaen_US
dc.subjectColesterolen_US
dc.subjectGlucemiaen_US
dc.subjectTriglicéridosen_US
dc.title¿Son adecuados los parámetros bioquímicos de los vegetarianos del Gran Mendoza?en_US
dc.typePósteren_US
umaza.description.filiationFil: Río, Julieta. Universidad Juan Agustín Maza; Argentina.en_US
umaza.description.filiationFil: Boarelli, Paola. Universidad Juan Agustín Maza; Argentina.en_US
umaza.description.filiationFil: Rosas, María Emilia. Universidad Juan Agustín Maza; Argentina.en_US
umaza.description.filiationFil: Savinkova, Elena. Universidad Juan Agustín Maza; Argentina.en_US
umaza.description.filiationFil: Mezzatesta, Pablo. Universidad Juan Agustín Maza; Argentina.en_US
umaza.statusSNRDPublicadaen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record